top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

Tips på vad du kan ge din blivande i morgongåva!


Är morgongåva något ni tänkt ge varandra? Här nedan kommer 3 tips på vad som kan ges till honom samt 3 tips på vad som kan ges till henne.


Morgongåvan är en väldigt fin gest som nygifta att ge till varandra.

Vet att vissa ger på morgonen efter bröllopet medans andra ger på bröllopsmorgonen. Jag tycker att det passar fint att ge vilket som, gör det som ni tycker känns bäst!TILL HONOM:

  1. Album med boudoirbilder. Det är sensuella bilder på dig efter en lättklädd fotografering som du kan ge i form av t.ex. album. Ger inte bara honom mysiga bilder på dig, utan du får dig även en rejäl egoboost och en fin upplevelse.

Kontakt mig längre ner för mer info om detta!


2. En ny vacker klocka. De allra flesta använder någon form av armbandsklocka och kanske är det så att den behöver uppdateras? Varför inte då ge detta i morgongåva till honom?


3. Manschettknappar.

Väljer ni att ge på gåvan på självaste bröllopsmorgonen så varför inte ge ett par manschettknappar som han kan bära dagen till ära! Finns så otroligt många fina och som går att gravera med både initialer och datum, gör dem lite extra personliga.TILL HENNE:

  1. Smycken! Det är något som är väldigt populärt att ge i morgongåva. Hitta ett smycken som passar ihop med vigselringen. Ett par örhängen kanske? De kan hon även använda dagen till ära.

2. En upplevelse!

Gillar hon att gå på spa? Ge en spa dag med massage. Någon slags provning, det kan vara av choklad, vin eller champagne. Du vet vad hon gillar bäst!


3. Det hon önskat sig en längre tid!

Vet du att hon önskat sig något speciellt, något hon suktat efter en längre tid?

Den där lite dyrare väskan, sommarklänningen, skorna som hon gärna hade velat ha i sin garderob?


Finns såklart fler saker man skulle kunna ge både till henne & honom - endast fantasin kan stoppa dig! Det viktigaste att komma ihåg är att DU KÄNNER DIN PARTNER BÄST! Vad skulle han / hon uppskatta att få som gåva av dig? :)
 

Har ni inte bokat fotograf till er stora dag än?

Läs mer om mig som fotograf och hur jag går tillväga för att få er

dag så personlig som möjligt! www.momentsbyjenny.se/brollop


Kontakta mig direkt via knappen nedan:


Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Comments


bottom of page