momentsbyjenny_logo_dustyblue_website.pn

Brollop

GRATTIS till er kommande dag!
 

Jag älskar att få föreviga kärleken mellan två personer, kärlek är bland det bästa som finns! Och det är ännu roligare när det är en sådan stor dag som denna! Dagen ni säger JA till varandra! ♡

..

En investering

Ni kommer ha en fantastisk dag, det tvekar jag inte en sekund på! Att ha en bröllopsfotograf under dagen gör det extra magiskt, då kommer ni kunna återuppleva eran dag för all framtid. Hur många gånger som helst. Tänk er att kunna känna den där pirrande, nervösa, lyckliga känslan 10 år senare. När ni sitter där i soffan med ett glas vin eller en kopp te och kikar i ert album.
 

WOW! Det är denna känsla jag vill fånga under er dag!

"Vi valde Jenny för att förverkliga våran Bröllopsdag och kan verkligten säga att vi är så nöjda över det. Jenny var med oss i 11 timmar och fångade varje ögonblick åt oss. Hon märktes inte när hon smög runt för bästa vinkeln men man kunde vara säker på att hon var 100% närvarande. Välj Moments By Jenny för en riktigt proffsig fotograf som lyssnar, förstår och ger det där lilla extra!"- Fredrik Frööjd

Jag finns med er från bokning till leverans

Ni har mitt fulla stöd genom hela er planering kring bröllopet, jag finns tillgänglig för er närsomhelst om ni har några frågor eller funderingar! Och självklart ger jag er 110% på bröllopsdagen, jag är en av de få som är med er kring det mesta. Vet alla små hemligheter som inte ni får veta, håller koll på tider, är den som fångar alla de små ögonblicken samtidigt som jag minglar runt bland gästerna. 

fotografjennypenttilä.jpg

Vem är Jenny Penttilä?
 

Lika mycket som jag vill veta vilka ni är, hur ni träffats, hur länge det vart ni och allt sådant så tänkte jag att ni ska få veta detsamma om mig. Jag bor tillsammans med min Marcus, det har varit vi i 7 år och sedan 5 år tillbaka är vi även förlovade. Vi gick i samma klass under gymnasiet och det var även där och då som vi blev tillsammans. Lite busigt drog Marcus av mig mössan på friluftslivet (en kurs vi hade i skolan) för att “visa” att han gillade mig, jag gick på det och föll för denna busiga kille. Han är min bästa vän och min trygghet!

  • Jag är född sommaren 1994

  • Bor i Nacka, Stockholm

  • Älskar att resa

  • Min favoritfärg är marinblå

  • Skulle kunna äta pasta varje dag!

  • Är SÅ barnkär och längtar tills jag får min egna prins/prinsessa

  • Ett glas Rosé en varm sommardag, åh så gott!

Mina Paket

DIAMOND

10h
 

32.000 kr

FOREVER

8h


25.000 kr

ALWAYS

5h


20.000 kr

.

Detta igår i alla paket

Planeringsmöte & Provfotografering

 

Planeringsmötet har vi ca en månad innan bröllopsdagen för att gå igenom hur er dag kommer se ut. Vilka tider har vi att förhålla oss till, hur vi tar oss till de olika platserna och andra praktiska saker jag behöver veta för att känna mig redo för er dag!

Album


Ett album som ger er en överblick från dagen. Att ha bilderna i album form är inget annat än magiskt. Därför har jag lagt in ett album i alla mina paket! Jag hjälper er med design & layout på albumet!

USB


Alla utvalda bilder, ungefär 75 bilder per timme som levereras i ett exklusivt USB-minne. 

Exklusivt Leveranspaket


Här tänker jag inte riktigt säga vad detta paket innehåller, men jag kan säga att det kommer höja stämningen till när ni sitter och kikar igenom bilderna för första gången!

First Look Session

Har ni ingen aning om hur den andra ska se ut till den stora dagen? Då tycker jag att firstlook-session är en SÅ fin start på dagen. Det är bara vi tre, ni får se varandra för första gången helt redo för att säga JA till varandra under en kort porträttsession innan vigsel. Det brukar bli många fina känslor som kommer fram då!

"Du är helt fantastisk och bilderna är MAGISKA!!
Vi är så otroligt tacksamma att det var just DU som förevigade vår största dag Jenny!!
"


- Marielle Riikonen

25380668-iojVK.jpg

Produkter

Ett fotografi gör sig bäst som en tavla, en vacker print eller i ett album! Jag är mån om att ni ska kunna ha era bilder lätt tillgängliga och kunna njuta av dem på bästa sätt! Jag vill hjälpa er att hitta produkter som passar era bilder, er personlighet och ert hem bäst, produkter som lyfter era bilder lite extra från denna magiska dag med fantastisk kvalité! Jag träffas  gärna för en produktvisning efter bröllopet där vi tillsammans skapar de produkter ni gillar bäst.

Kontakta mig
Hur hittade ni mig?

Tack för att du skickar in!