top of page

Fotograf i Nacka, Stockholm

Gravidfotografering

I väntan på en ny liten familjemedlem, en magisk tid att föreviga!

Det är mer än bara fina bilder, det är minnen som bevaras i flera generationer.

En investering!

Personligt & harmoniskt  hjälper jag dig att föreviga jag din vision om en gravidfotografering. Med konsultationssamtal innan fotografering går vi igenom frågetecken, orosmoment och jag hjälper till med tips om klädsel.

"Orosmoment?" Tänker du nu. Många som kommer till mig säger att det är obekväma framför kameran och de inte vet hur de ska stå för bra resultat.
Vilket ibland kan ge en nervositet.

Nervösa ska ni inte behöva vara, jag lovar att jag kommer hjälpa dig så att du kan känna dig avslappnad under hela fotograferingen, så att du kan få den bästa naturliga upplevelsen efter din vision!

Självklart är både partner och blivande syskon till bebis välkomna att vara med på fotograferingen så att vi samtidigt kan få familjebilder tagna.

Värdefullt att ha i framtiden för både dig och barnen så att ni kan gå tillbaka och minnas denna fina tid tillsammans igen.

  

Det var sååå roligt att få gravidfotograferas av Jenny! Jag kände mig hela tiden avslappnad och bekväm med Jenny bakom kameran. Otroligt fint resultat som jag nu har som ett minne livet ut. Tusen tack igen!"

- Isa Mathessis

Klänningar

Hos mig får du låna kläder till din gravidfotografering, om du vill.
Jag erbjuder ett 10 tal klänningar som går att låna för att göra din fotografering extra magisk.

Mycket uppskattat sen tidigare, som gör att du känner dig lite extra fin och gör att du slipper gå igenom garderoben för den perfekta klädseln.

Du kan redan nu se vilka klänningar som finns och om det är någon du skulle vilja låna till din tänkta fotografering, klicka på knappen nedan.

Plats för fotografering

Vill ni förevigas utomhus eller i studio?
När ni berättar om er vision inför fotograferingen går vi också in på vilken typ av miljö ni tänker er att vi är vid. 

Jag ger förslag på utomhus plats när jag hör hur ni tänker och vi kan då tillsammans bestämma vart fotograferingen sker. 

I studion blir det fantastiskt fint att förevigas om du känner att årstiden ute inte passar dig eller om du gillar den typ av bilder mer. 

När under graviditeten ska jag fotas?

Exakt i vilket skede under graviditeten fotografering ska ske är väldigt individuellt.

Magen ska ha hunnit växa till sig lite så att den syns men innan den hinner sjunka som den oftast brukar göra mot slutet. Därför brukar jag rekommendera en tid när du är mellan vecka 27-35. Alla är vi olika som personer och samma gäller våra magar och graviditeter.

När vi planerar fotograferingen så pratar vi om när du tror skulle vara en bra tid för dig. 

 Paket

  • Designsamtal på telefon

  • 1h fotografering

  • Utlåning av klänningar

  • Bildvisning


    Pris: 1.200 kr
     

Produkter & digialafiler köpes separat.

gravidfotograf nacka

Vill du få en extra lyxig upplevelse? 
Lägg till en lättare styling för hår & makeup som framhäver din naturliga skönhet med makeup artist här i studion.
Vill du veta mer så glöm inte skriva om det i din förfrågan. 

 

"Gravidfotograferingen med styling var en lyxig helhetsupplevelse med en halvdags fokus bara på mig! Make up och hår gjordes av ett riktigt proffs och det var så kul att få se förvandlingen i spegeln. Därefter utprovning av vackra klänningar och fotografering ute i naturen. Jenny fick mig att känna mig bekväm framför kameran och det blev många skratt mellan bilderna. Fotona blev de finaste som någonsin tagits på mig och jag kommer alltid se tillbaka på den fantastiska dagen när jag tittar på bilderna i framtiden. Rekommenderas varmt till alla gravida!"

- Jennifer Söderström

Boka in nyföddfotografering i samband med din gravidfotografering för att kunna ta jämförande bilder med bebis i magen och utanför.

Och få nyföddfotograferingen

till halva priset!

gravidfotografering i studio nacka

Hur vill ni visa upp era bilder?

För att bilderna inte ska bli bortglömda eller gömda på en hårddisk eller dator så erbjuder jag färdigt inramade tavlor och album som ni kan anpassa efter er tycke och smak och ert hem. Ni behöver inte hitta tiden hemma för att beställa printar eller åka och köpa ramar. 
Under bildvisningen bestämmer ni vad ni vill ha, med de bilder ni förälskat er mest i, så gör jag resten åt er. 

nackafotograf
stockholm studiofotograf
fotograf i nacka
Kontakta mig
Jag vill boka:
Vill förevigas:
Hur hittade ni mig?

Tack, vi hörs snart!

bottom of page