Gravid

Tänk er att få avsluta fotograferingen med att sitta tillsammans, mysa och bara njuta av den vackra solnedgången. Vi tar vara på den fina miljön, er kärlek och det tillsammans blir magi. Det ger en romantisk känsla, ljuset är mjukt och det ger otroligt fin effekt överlag. Därför vill jag rekommendera er att boka in er fotograferingen just under dessa timmar, solnedgång eller soluppgång.

Plats för fotografering

Jag har väldigt fina platser runt om i Stockholm perfekt för att föreviga babybulan, och tillsammans kommer vi välja exakt plats.
Mina absoluta favorit smultronställen som jag kan utan och innantill ligger i Nacka och är det så att vi fotograferar där så erbjuder jag även att ni innan dess kan komma till studion för att testa alla olika klänningar så åker vi sedan därifrån tillsammans ut till vald plats.

Vill ni förevigas inomhus? 
Då har jag min studio som passar perfekt att förevigas i! 
Jag använder mig av naturligt ljus som kommer från de stora fina fönstrerna.

MomentsByJenny21.jpg
gravidfotograf_momentsbyjenny.jpg

Klänningar

Jag har flera fantastiska klänningar du mer än gärna får låna under vår session tillsammans. Dem är noga utvalda & inköpta just för dessa tillfällen. I mina paket ingår ombyte av klänningar och brukar hinnas med flera byten beroende på paket. Ses vi för en fotografering i Nacka är ni varmt välkomna att komma till studion för att kika på klänningar samt välja vilka ni ska använda. Ses vi på annan plats vi bestämt tillsammans så kommer jag ta med de klänningar du önskar vilja använda, och du byter om där.

 

HÄR     

 

kan ni se alla fina klänningar!


Vill du ha det extra lyxigt kring din gravidfotografering?

Då ska du boka denna upplevelse!

 

Nytt för våren 2020 är ett större och lyxigare upplevelsepaket kring din fotografering.

I samarbete med fantastiska Michaela som är MakeUp Artist, har vi satt ihop ett paket för dig som vill unna sig extra lyx inför att föreviga babybulan. En stund där du får sitta och bli ompysslad och känna dig extra fin. En lättare hårstyling och sminkning som framhäver din naturliga skönhet.

 

Ni kommer själva få bestämma hur ni vill bli stylade av Michaela,

och jag har flera klänningar ni mer än gärna får låna till denna upplevelse!

Gravidfotograferingen med styling var en lyxig helhetsupplevelse med en halvdags fokus bara på mig! Make up och hår gjordes av Michaela som är ett riktigt proffs och det var så kul att få se förvandlingen i spegeln. Därefter utprovning av vackra klänningar och fotografering ute i naturen. Jenny fick mig att känna mig bekväm framför kameran och det blev många skratt mellan bilderna. Fotona blev de finaste som någonsin tagits på mig och jag kommer alltid se tillbaka på den fantastiska dagen när jag tittar på bilderna i framtiden. Rekommenderas varmt till alla gravida!

- Jennifer Söderström

gravidfotografering_lyx.jpg
gravidfotografering_nacka.jpg
nacka-momentsbyjenny.jpg

Winter is coming!

Att ha er fotografering under vinter funkar precis lika bra som under de andra årstiderna. Det är lite kallare, finns oftast snö/frost med också en fantastisk sol.

Solen hjälper så himla mycket! Jag har letat upp platser som är fantastiska under detta halvår! För att det inte ska bli allt för kallt för dig under fotograferingen i de vackra klänningarna så har jag med mig följande:    

        

 • Värmekuddar

 • Fleecepläd

 • Något varmt att dricka (choklad/te/kaffe)

Vi placerar värmekuddar innanför kläderna, på rygg, benen, armarna och fötterna. Då får du känna värme hela tiden. Vi tar pauser så fort du fryser eller vi byter plats när du vill ha lite att dricka. Då åker värmefleecen på!
 

Det var sååå roligt att få gravidfotograferas av Jenny! Jag kände mig hela tiden avslappnad och bekväm med Jenny bakom kameran. Otroligt fint resultat som jag nu har som ett minne livet ut. Tusen tack igen!"

- Isa Mathessis

.

Mina Paket

GULDPAKET - LYX

 

 • Konsultationssamtal

 • Lättare sminkning & hårstyling

 • 1h fotografering

 • Utlåning av klänningar

 • Bildvisning

2900 kr

SILVERPAKET

 

 • Konsultationssamtal   

 • 1 timmes fotografering

 • Utlåning av klänningar

 • Bildvisning

1200 kr

gravidfotografering-momentsbyjenny.jpg
gravidfotografering_nacka.jpg
Kontakta mig
Vill förevigas:
Hur hittade ni mig?

Tack för att du skickar in!