top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

5 tips till er utomhusvigsel!

Kyrkliga vigslar är verkligen så fint, akustiken som finns i kyrkan, de många detaljerna och fina konstverk som är i taket och på väggarna. Men efter att fått ha förevigat ett antal utomhusvigslar har gått och börjat ÄLSKA just utomhusvigslar. Naturen, ljuden runtomkring, en känsla av mer avslappnad och fri vigsel som bara är WOW!


Därför vill jag här ge er lite tips på vad ni kan göra med just ER utomhusvigsel.


Vigselbåge på Balingsholm i Huddinge, Stockholm


Tips 1 - PLATS FÖR VIGSELN


Hitta en plats som känns rätt i hjärtat för er. Är ni skogs/natur människor så kanske skogsgläntan är platsen just för er. Är ni som jag och älskar strand & vatten? Då kanske det är ett alternativ, att ha vigseln på en vacker strand. Varför inte en borgruin eller kanske precis utanför er lokal där ni sedan kommer ha middag och fest?


Tips 2 - DEKORATION


En sak som jag gillar med att vara just utomhus, förutom att det är i naturen, är att du kan pynta hur mycket eller lite du vill. Ska det hänga ljusslingor i träden runtomkring, blommor överallt, ska ni ha en brudbåge klädd med kanske tyg eller blommor? Gör det som känns rätt för er! Endast fantasin kan stoppa er :)Tips 3 - SITTPLATSER FÖR GÄSTERNA


Hur vill ni ha det med platser för gästerna? Här kan ni välja om de ska stå eller sitta ner. Är det många gäster som kommer? Erbjud gästerna sittplatser, så alla får en chans att se. Eller iallafall de äldre som kanske inte orkar stå en längre stund. Blir också lite bättre bilder med sittandes gäster ;)


Tips 4 - LOKALER SOM ERBJUDER VIGSEL I SIN TRÄDGÅRD


Många lokaler är flexibla i vad gäller att ha vigsel precis utanför eller i deras trädgård. Kika med dem ni bokat vad de har att erbjuda, och om det är något ni kan få låna som passar er. Tillexempel stolar/bänkar, vigselbågar mm. Det gör det väldigt mycket lättare att låna från lokalen än att behöva boka från annat håll.


Tips 5 - EN PLAN B


Ifall att det skulle regna på er dag. *peppar peppar* på att det inte gör det. Hör med er lokal om de har någonstans de kan erbjuda att ha vigseln inomhus.

Eller om ni får sätta upp tält som ni kan vara under så ni ändå kan vara utomhus.Fick ni lite inspiration nu att ta med till lokalen eller kanske en extra push till att ha utomhus?


Bra! Alla detaljer är viktiga att få med, både fråga om men även tänka på hur NI faktiskt vill ha det. Det är trots allt ER bröllopsdag :)


------------------------------------------------------


Vill du komma i kontakt med mig som bröllopsfotograf? Det gör du lättast via knappen här nedan:eller via mail eller hemsidan. Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page