top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

3 tips till att få en avslappnad gravidfotografering!
Något som nästan VARJE person jag pratar med inför en fotografering nämner är att de är rädda för att det ska kännas eller se stelt ut, oavsett vad det är för fotografering de vill boka. Men hjälp av en duktig fotograf så kan jag lova dig att det varken kommer kännas eller se stelt ut när ni väl fått se det färdiga resultatet.


Här nedan listar jag 3 tips för att du ska känna dig och se avslappnad ut under din gravidfotografering:

1. Lägg inte fokuset på kameran

Kommer du som blivande mamma och fotar dig och magen själv så är det inte bara dig vi fokuserar på, vi fokuserar på dig OCH bebis i magen, ni är två. Det behövs inte tittas in i kameran hela tiden för att man är själv, vi lägger känslan och fokuset på magen och bebis istället för på kameran.


2. Ta med partnern och få bilder tillsammans!

Att fotas tillsammans med någon känns alltid lite lättare än att själv stå framför kameran. Ta med din partner, som såklart också är med i denna väntan på bebis, och få bilder tillsammans under denna fina tid. Vi fångar kärleken mellan er och mellan er och bebis.

Har ni inte många bilder tillsammans sedan tidigare, varför inte börja här?


3. Låt oss blanda rörelse i bilderna!

Rörelse är alltid något som göra att det känns mer avslappnat för att ni får något annat att tänka på och bilden i sig får en annan känsla. Så mellan de med stilla intima bilderna så tar vi inte lite rörelse också. T.ex. gåendes mot kameran. Det är något jag alltid brukar starta med, gå mot kameran!Inför en fotografering pratar jag mycket med mina kunder om hur de vill uppleva sina bilder när de väl får resultatet, vilka känslor vill de ha när de tittar tillbaka på stunden. Detta hjälper väldigt mycket för att ni ska känna er så avslappnade som möjligt, ha roligt under tiden och samtidigt få bilder som ni stolt vill hänga på väggen hemma.Vill du läsa mer om gravidfotograferingar?

Då ska du även läsa detta inlägg: 3 tips till att maxa din gravidfotografering! (klickbar text) Eller läsa på hemsidan: Gravidfotograferingar (klickbar text)


 

Vill du kontakta mig med frågor om bokning?


Kontakta mig direkt via knappen nedan:


Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Comentários


bottom of page