top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

3 tips till att maxa din gravidfotografering!


Inte är det varje dag man gör en gravid fotografering men när det väl är dags för en då tycker jag att det är extra kul för upplevelsen om man gör den extra speciell!

Så här kommer 3 TIPS på hur du kan göra din extra speciell.
1. Låna en gravidklänning

Hos mig får du låna klänningar som är gjorda just för gravid fotograferingar, jag har köpt in ett 10 tal olika klänningar där det finns en klänning som passar alla. Du väljer den klänning som du gillar bäst och som känns som något som passar dig och din vision.


2. Smink & Hår

Piffa till dig lite extra med sminket och håret inför fotograferingen så att du känner dig extra vacker när vi förevigar väntan på er lilla bebis. Hos mig kan du faktiskt göra valet av att lägga till en lättare styling av hår och smink av en makeup artist för att få denna helhets upplevelse.


3. Matcha klänning med din partners kläder!

Vill du fotas tillsammans med din partner och kanske blivande syskon till bebis i samma veva? Se då till att matcha in deras klädval inför fotograferingen med den/de klänning/klänningar du valt att låna hos mig så att ni blir enhetliga tillsammans.Vill du läsa mer om en gravidfotografering och se klänningarna?

Det gör du via knappen nedan:


 

Vill du kontakta mig med frågor om bokning?


Kontakta mig direkt via knappen nedan:


Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Comments


bottom of page