top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

Studentfotografering i NackaStudenten är en stor dag i ens unga liv, en milstolpe och ett steg in i det vuxna livet!

Jag själv minns min student som om den var igår.

Hela våren är fylld med massor av fest, planering, inköp av nya kläder/skor och man går med ett leende hela tiden och räknar ner dagarna tills studentdagen är här.Varje milstolpe och stora ögonblick i livet är värt att minnas på ett ordentligt sätt.

Jag ångrar och tycker det är väldigt tråkigt att jag själv inte har några ordentliga porträtt på mig i student outfit, utan bara lite mobilbilder.

Inga vi kan sätta upp på väggen eller kunde ge till mormor & farmor.En studentfotografering går att göra själv, eller med dina bästa vänner. I min studio i Nacka eller utomhus i härlig vår/sommar miljö.

Det blir en avslappnad och rolig stund med vackra minnen att kunna titta tillbaka på och dela med sig av till nära och kära.Skulle du ångra dig om du inte bokade en studentfotografering till dottern/sonen eller till dig själv om du snart ska ta studenten?


__________________________________________________________________________________


Vill du kontakta mig med frågor eller bokning av en fotografering? 


Kontakta mig direkt via knappen nedan:


Comments


bottom of page