top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

Såhär garanterar du bilder från bebisens första år!

Jag har märkt att många kommer tillbaka för att föreviga sina barn under bebisen första år. Vilket är SÅ kul! Många av de jag fotat hittills säger att de verkligen vill ha proffsiga bilder under första året så att man kan minnas hur små de faktiskt var och hur snabbt det kan gå i att växa. Trots att de tar minst 100 mobil bilder på bebisen varje dag. Därför valde jag att detta år sätta ihop ett paket med 3 st fotograferingar. Som gör att vi får följa er bebis utveckling under ett helt år.


BABYNS FÖRSTA ÅR!

Första fotograferingen är:


NYFÖDDFOTOGRAFERING

Er bebis alldeles precis nykommen och mellan 2-4 veckor gammal så att ni får minnen om hur liten ert barn faktiskt var en gång i tiden. Och första tiden brukar verkligen gå snabbt! En fotografering håller på i 2h och vi stressar oss inte igenom något!


Andra fotograferingen är:


BABY FOTOGRAFERING

Här har bebis blivit lite större och är någonstans mellan 5-7 månader.

Här har vi 1h fotografering och det går bra att ta ute eller inne i studion i Nacka, och självklart kan vi ta lite bilder på hela familjen om ni skulle vilja!

Det är inte varje dag som ni alla är på en och samma bild tror jag :)


Tredje och sista fotograferingen i paketet är:

CAKE SMASH FOTOGRAFERING

Wihooo - ditt barn fyller 1 år och det firar vi med lite kladda-så-mycket-du-vill-kalas i studion!

Vi börjar med lite klassiska 1års porträtt utan kladd för att sedan byta om, sätta fram tårta och sedan får ditt barn peta, smaka, kladda hur mycket som helst! Du kommer får välja ett färgtema som ni vill att fotograferingen går i på t.ex. tårtan & ballonger, som jag då beställer till fotograferingen. Läs mer om Cake Smash fotografring här: https://www.momentsbyjenny.se/cakesmashLåter detta paket intressant eller som du känner "det HÄR måste vi göra" tveka då inte på att ta en första kontakt med mig!


--------------------------------------------------------

Fotograf i Nacka, Stockholm

Det gör du lättast via knappen här nedan:eller via mail eller hemsidan. Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Comments


bottom of page