top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

3 anledningar till att boka en bebisfotografering!


Varför gå till en fotograf när mobilen funkar lika bra att ta bilder med? Det blir inte alls desamma, jag ska berätta varför!


Här nedan listar jag 3 anledningar varför jag tycker det är värt att boka en bebisfotografering:Bebis liggandes på mage i fotostudio


1. Det är bilder du inte kan ta hemma.

Att jobba med att föreviga jämfört med att använda mobilen eller ställa upp ett stativ blir inte riktigt detsamma. Fotografen ni är hos hjälper er med er vision, det som ni vill få fram i bilderna, ni kan slappna av och det blir en härlig stund med bilder ni kommer kunna njuta av i all framtid.


2. Det är en investering!

Bilder ökar i värde. Att få titta tillbaka och minnas dessa ögonblick som man kanske annars lätt glömmer. Under första året med sitt barn så brukar tiden gå så otroligt snabbt och det händer SÅ MYCKET i er bebis utveckling. De lär sig sitta, krya, gå, prata. De formas mer och mer för varje dag i kropp och ansikte till den person de senare kommer bli. Ja ni ser, mycket händer. Med denna investering kan ni titta tillbaka och ännu en gång minnas hur små de faktiskt varit.

3. Ni får ett färdigt resultat att sätta upp på väggen hemma.

Produkter att sätta upp på väggen, ha på hyllan eller på bänken. Ni kommer kunna se se era bilder varje dag, lätt och tillgängligt utan att behöva krångla fram datorn för att se bilderna. Även enkelt att att visa nära och kära när de kommer på besök men också en otroligt fin inrednings detalj i hemmet.Vill du läsa mer om en bebisfotografering?

Då ska du klicka nedan: 

Vill du kontakta mig med frågor om bokning?

Bebisfotograf i Nacka, Stockholm

Kontakta mig direkt via knappen nedan:


Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Comments


bottom of page