top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

3 tips till att maxa din familjefotografering!

Hur ofta är ni alla i familjen framför kameran? Och hur ofta anlitar ni en fotograf till att föreviga er alla? Se till att maxa fotograferingen med de allra minsta detaljerna så att ni får de bilder som verkligen speglar ER som familj!

Nedan kommer 3 TIPS på hur ni kan göra er fotografering så personlig som möjligt.


Familjen sittandes bland blommor i Nyckelviken


1. Val av kläder till

För att verkligen få er att matcha ihop som familj så att ni får bilder att vilja sätta upp på väggen så tänk på vad ni har på er. Att se till att ni som familj har färger som går ihop fint med varandra och med den plats vi är på gör väldigt mycket i en bild. Alla behöver inte ha samma färger på sig, men färger som passar fint tillsammans. De färger som alltid funkar bra i alla lägen är så neutrala färger som möjligt. Beige/Grå/Vit. Sedan finns det såklart andra färger som passar utmärkt att ha också som till t.ex. hösten, då är det väldigt fint med jordnära färger! Allt beror på hur er vision ser ut! Och som ni ser på bilden ovan, behöver det inte vara enfärgat :)


2. Förberedelser av barnen

Oavsett ålder på barn vill vi att de ska vara på bra humör och ha roligt under er fotografering. Förbered dem då så bra som det går innan! Har dem ätit ordenligt, sovit bra? Allt går absolut inte att styra, men går att göra för att era barn ska ha en rolig stund och orka.

Är det äldre barn, prata gärna om fotograferingen innan. Vad ni ska göra, vart ni ska åka och vem ni ska träffa.


3. HA ROLIGT!

Och sist men inte minst, HA ROLIGT! Busa, lek och skratta! Upplevelsen och denna stund blir så mycket bättre om ni alla i familjen får ha roligt tillsammans. Ni slappnar av, glädjen kommer fram och tillsammans med den vision vi tidigare pratat om så kommer ni få exakt de bilder som ni tänkt er från början.
Vill du läsa mer om familjefotografering?

Det gör du via knappen nedan:


 

Vill du kontakta mig med frågor om bokning?

Familjefotograf i Nacka, Stockholm

Kontakta mig direkt via knappen nedan:


Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Commentaires


bottom of page