top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

Varför du inte ska oroa dig att det inte blir bra bilder.


Jag hjälper er under hela fotograferingen för att ni ska få de bilder ni önskar!


Inte alla men många av mina kunder nämner något slags orors moment som de har inför en fotografering. Det kan t.ex. vara att det ska kännas stelt, eller att barnen inte sitter still eller att man inte är van att stå framför kameran och då inte vet hur man ska stå. Det är inga konstigheter att dessa tankar kommer upp, men det bästa är att det är INGET som ni behöver oroa er över. Jag kommer guida er genom hela fotografering och göra den så avslappnad och rolig som möjligt. Redan innan fotografering kommer vi ha design möten där ni får berätta om alla era tankar och berätta om den känsla ni vill ha i bilderna så kommer jag se till att det är den känsla vi tillslut får. Jag finns där för att hjälpa er hela vägen :)


Vid fotografering av bebisar & barn är tittut är något jag ofta gör bakom min kamera och låter de äldre barnen få fokusera på något som de vill göra, t.ex. springa, samtidigt som jag tar bilder är en bra blandning med de mer stilla sittande bilderna.

Barnen är mina chefer och jag utgår efter deras behov och viljor och möter de påvägen med det vi tidigare pratat om vad er vision om hur bilderna ska bli.

 

Vill du kontakta mig med frågor om bokning eller höra mer om hur jag går tillväga under en fotografering?


Kontakta mig direkt via knappen nedan:


Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Comments


bottom of page