top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

Varför du inte ska glömma att föreviga din graviditet!

Det är minnen att vilja visa upp & komma ihåg!

Jag upplever att många av de som kommer till mig för att föreviga vill göra något fint av detta ögonblick. Och inte bara ha de bilder man tagit på sig själv i spegeln.


Trots att man går med bebis i magen i hela 9 månader så när bebis väl är ute så tillslut kommer man inte riktigt ihåg hur magen faktiskt såg ut, det är så mycket annat som ska få plats i huvudet att det där tillslut försvinner. För din kroppsform ändras också efter att bebis kommit ut, den runda kulan försvinner.


Eller kanske är du inte den som går och tar bilder på dig själv med mobilen och därför finns det egentligen inga bilder på dig alls med magen. Upplever att det finns de som kommer efter andra eller tredje barnet med just den anledningen och tar sig tiden för att fånga sista graviditeten extra speciellt.


Med att föreviga din graviditet hos en fotograf får du minnen att kunna titta tillbaka på för all framtid och känna de känslor du / ni hade när ni väntade er lilla familjemedlem. När ert barn sedan väl växt upp kan du stolt visa upp dessa bilder till honom/henne för att visa hur du eller ni som föräldrar glatt väntade på honom/hennes ankomst.


Vill du läsa om hur du kan göra för att få din gravidfotografering extra speciell?

Då ska du även läsa detta inlägg:
Vacker mom-to-be i skogen i Nacka

 

Vill du kontakta mig med frågor om bokning?

Gravidfotograf i Nacka, Stockholm

Kontakta mig direkt via knappen nedan:


Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Comments


bottom of page