top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

Tips på leverantörer ni kan boka till ert stundande bröllop!


Jag vet att det kan vara svårt ibland att hitta leverantörer som kan bokas till bröllop. Och det finns en heldel inom vissa kategorier. Därför har jag valt att lösa det problemet åt dig och samlat några leverantörer som jag varmt kan rekommendera inför er stora dag!


Buketter gjorda av: Min Blomsteräng


"Vad behöver vi boka?" " Vad ska man boka?" "Hur hittar vi en bra xxx?"

Många frågor och funderingar kan komma flygandes i huvudet när det gäller att planera bröllop. Förslag på googlandet kan vara många och ibland kanske lite övermäktigt. För att ni inte ska behöva känna den stressen och tiden för letandet har jag nu en färdig PDF med leverantörer lätt att ladda ner så att ni kan titta igenom de som jag varmt kan rekommendera och som jag vet gör ett SUPER jobb!


Vill du ladda ner min PDF om leverantörer till ert bröllop?

Klicka då på knappen nedan för att ta del av alla fantastiska leverantörer.


 Eller kontakta mig direkt via knappen nedan:


Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Comments


bottom of page