top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

Såhär kan en nyfödd fotografering i Nacka se ut!En nyföddfotografering kan ju vara bland det mysigaste som finns! Att tillsammans som nybliven familj bara få njuta av stunden och av varandra. Får vara i bebisbubblan utan att behöva tänka på något annat, bara vara här och nu.


Jag får ofta höra av kunder som kommer tillbaka att det är så roligt att se tillbaka på bilder för att man inte riktigt kommer ihåg hur liten en bebis faktiskt var sådär de första veckorna efter födsel. Tiden går så snabbt och det är så mycket som händer under första året och framförallt de första veckorna. Utseende och utveckling ändras var och varannan dag.


I videon nedan kan du se hur det går till under en fotografering samt höra vad Elaine & Fredrik tyckte efter deras nyföddfotografering :)


Filmen är gjord av: Josef Runsten https://www.josefrunsten.comEn upplevelse där ni inte bara få ett otroligt vacker minne i form av bilder utan också känslan, känslan där det inte finns något annat än ni. Och ni behöver inte göra någonting!-----------------------------------------------------------------------------------


Fotograf i Nacka, Stockholm

Vill du komma i kontakt med mig som fotograf? Det gör du lättast via knappen här nedan:eller via mail eller hemsidan. Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se


Commentaires


bottom of page