top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

Det här kan du göra med dina bilder efter en fotografering!
Nu har du varit med familjen och haft fotografering, vad ska du göra med bilderna för att kunna se och påminnas om dem hela tiden? Få njuta av dem utan att behöva ta fram datorn eller sitta klistrad vid telefonen varje gång du vill se dem? Många av oss "glömmer bort" bilder som tagits om man inte blir påmind om dem hela tiden. Och att ta fram datorn varje gång är kanske inte ett alternativ, och ibland även lite jobbigt beroende på vad för dator man använder. Vissa kanske inte ens har en dator utan endast använder en Ipad eller mobilen.


Därför vill jag ge dig lite tips på vad du skulle kunna göra med de bilder du vill se varje dag utan krångligheter!


INRAMADE TAVLOR Sätt upp bilderna på väggarna hemma! Då får du ta del av dem varje gång du går förbi den väggen, sitter i soffan eller vaknar på morgonen och kan känna en glädje och värme hos dig som de förhoppningsvis speglar. För någon slags känsla får du säkert när du ser den/de bilder och därför valt just dessa upp till väggen.


ALBUM

Hur mysigt skulle det inte vara att kunna sätta sig i soffan med en kopp te eller ett glas vin, ta fram sitt album från familjefotograferingen, bröllopet eller året som gått och titta igenom sina bilder. Du har den lätt tillgänglig på en hylla / byrå i närheten så att det blir lätt att plocka fram när du vill titta och minnas tillbaka. Många album är också väldigt fina att ha som en inrednings detalj i hemmet :)

Både tavlor & album kan ni få hos mig via er bildvisning där vi tillsammans designar era produkter. Val av runt ett 20 tal ramar & många olika färger till omslag på album.


KALENDER & KYLSKÅPSMAGNETER

Något som kan vara väldigt uppskattat att ge bort i julklapp vet jag är egendesignade kalendrar till t.ex. mor & far föräldrar. Med en bild per månad. Bilder på barnbarnen brukar alltid vara uppskattat :)

Kylskåpsmagneter är något som jag kan tycka är en väldigt personlig och rolig grej att göra utav sina bilder, oavsett om de kommer från en fotografering eller om det är bilder från mobilen. Där kan du sätta upp alla möjliga sorters bilder som du garanterat kommer titta på och bli glad av varje gång du öppnar kylen :)


Hoppas du fick inspiration av vad du kan göra med bilder som du älskar mest!


 

Vill du kontakta mig med frågor eller bokning av en fotografering?


Kontakta mig direkt via knappen nedan:


Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Comments


bottom of page