top of page
  • Skribentens bildMoments By Jenny

5 saker för att få till bra bilder under en familjefotografering!


"Bra bilder" vad är bra bilder egentligen? Det är något som är väldigt tolkningsbart och jag tror att vi alla tänker olika på just den punkten. Här har jag listat några saker som spelar in för att få bra bilder på hela familjen under en bokad familjefotografering.En glad familj i studio under fotografering1. Val av kläder

Något som gör att bilderna i sig blir enhetliga och att ni som familj känns sammansvetsade är val av kläder.
2. Val av plats

Platsen för er fotografering är viktig för att ni ska få de bilder som ni målat upp framför er. Studio för mer "cleant" om det är det ni gillar bäst. Eller utomhus i skog, strand eller kanske ängen.


3. Ljuset

Efter plasten ni önskar kommer också ljuset att spela in mycket! Det går inte att välja vilken äng som helst när som helst. Allt beror på tiden och hur solen ligger.


4. Humöret

Hela familjen vill vi ha på bra humör när vi ses och fotograferas. Går inte alltid att styra med de mindre och jag lovar det löser vi på plats, tillexempel med mycket lekar :) men humöret spelar en väldigt stor roll för att bilderna ska bli så bra som möjligt och för att ni ska kunna känna att det är bilder ni vill hänga upp på väggen hemma.


5. Fokusera inte på kameran

Att alla tittar in i kameran kan vara jättefint och självklart tar vi det också om man vill. Men de bilder som blir allra bäst är när ni som familj får fokusera på varandra istället för att fokusera på mig och kameran. Familjerelationen kommer fram och bilderna speglar er så som ni är!En familj på fyra bland höstens fina färgerVill du se fler bra bilder efter en familjefotografering?

Det gör du via knappen nedan: 

Eller vill du kontakta mig med frågor om bokning?

Familjefotograf i Nacka, Stockholm

Kontakta mig direkt via knappen nedan:


Mail: kontakt@momentsbyjenny.se Hemsida: www.momentsbyjenny.se

Comments


bottom of page