Nyfodd

Jag vill ge er en mysig, personlig och avslappnad stund där ni som familj får stå i fokus och kärleken bara bubblar över till er nya lilla familjemedlem ♡

..

“Jenny gjorde fotograferingen till något så naturligt och alldeles fullkomligt underbart mysigt! Rekommenderar henne stark!”

- Ann-Sofie Nyholm

Ett litet mirakel

Det är mycket känslor som kommer upp när man får en bebis. Alla möjliga sorters känslor och jag är redo att ta mig an alla era. Det är okej att gråta, det är okej att skratta, det är okej att vara orolig. Vi tar allt efter bebisens villkor och vi stressar inte igenom någonting! Vi har gott om tid för matning, blöjbyte och små pauser. Det viktigaste för mig är att ni och er bebis känner er trygga!

Mina Smultronställen

 

Vi kommer tillsammans under vårt konsultationsmöte bestämma plats vi ska ses på!  Jag har många smultronställen runt om i Stockholm och framför allt i Nacka som jag gärna träffa er på. Med mig kommer jag ha lite filtar ni kommer få sitta eller ligga på och bara mysa. Vara in the moment! Jag vill att ni ska känna er trygga, det ska kännas naturligt och lätt och ni ska nästa glömma bort mig. Ni kommer få prata med varandra - vems ögon har bebisen, vems näsa? Vilka egenskaper önskar ni er lilla har från er partner?  och annat som som kommer hjälpa er på vägen under fotograferingen.

Nyfödd i studio

 

Under vinterhalvåret ska vi såklart inte vara utomhus och föreviga denna stund, vi kommer då att hålla till i min studio i Nacka. Där det finns stora vackra fönster som släpper in mycket dagsljus!

Självklart går det bra att vara i studion under hela året om ni inte skulle vilja vara utomhus alls.

En upplevelse


Hos mig behöver ni inte tänka, njut bara av stunden, av varandra! Det är er första tid med er bebis, mycket besök från familj och vänner, sjukhusbesök och annat som ska tänkas på. Här behöver ni inte tänka. Bara vara. Det där med att stanna upp och bara njuta av stunden, det är lätt att komma på för sent. Här vill jag ge er denna stund, att bara få stanna upp. Vara i nuet, vara i bubblan! En upplevelse där ni inte bara få ett otroligt vacker minne i form av bilder utan också känslan, känslan där det inte finns något annat än ni. Och ni behöver inte göra någonting!

Information


När ni skickat er förfrågan på denna upplevelse kommer vi tillsammans boka in ett konsultationssamtal på telefon där vi går igenom era förväntningar, hur ni tänkt er, vad vill ni få ut av fotograferingen och andra praktiska saker som dag, tid och plats. Allt detta för att göra er upplevelse så personlig som möjligt! Då det är viktigt för mig att ni ska känna er trygga, avslappnade och känna att det verkligen var som ni hade tänkt er. 

Vad vill ni göra med bilderna efter fotograferingen?

PRODUKTER

När ni varit och förevigat ett sådant fint tillfälle som detta är det väl värt att investera i en produkt? Tavlor eller album som gör detta minne rättvisa. Tänk att få se er lilla eller hela familjen på väggen varje dag. 
 

Produkterna jag erbjuder är valda med omsorg, jag har valt ut de bästa och finaste som passar ert minne perfekt!

 

Börja redan nu att leka med tanken om vad ni skulle vilja göra med era bilder! Hur ser det ut hemma hos er? Vart skulle ni vilja sätta upp bilderna, vad är det för storlek på väggen, vilka färger har ni hemma? Vi kommer tillsammans ha en bildvisning och där kommer ni få se alla bilder för första gången. Ni får fika, vi har lite tända ljus och mysig musik. Där och då ser vi vilka produkter ni är intresserade av.

handgjordaprodukter-momentsbyjenny.jpg
produkter-momentsbyjenny.jpg

Pris

Konsultationssamtal - för att göra er upplevelse så personlig som möjligt

Fotografering - 2h

Bildvisning - där ni får se era bilder för första gången!

 

1.700 kr

Kontakta mig
Hur hittade ni mig?

Tack för att du skickar in!