Grattis till ert stundande bröllop   vad roligt att ni hittat hit! 
Längre ner på sidan kan ni läsa om hur bokningen går till, titta på bilder från tidigare bröllop samt hitta mina olika paketpriser. 2018 blir mitt tredje år som bröllopsfotograf & ser så fram emot denna säsong!

Jag älskar att få föreviga kärleken mellan två personer!

Och det är ännu roligare när det är en sådan stor dag som denna! Dagen ni blir ett! "Vi hade Jenny som fotograf till vårt bröllop i Juni 2017 och hon har varit helt fantastisk på alla sätt! Så proffsig och ödmjuk. Kunde inte vara mer nöjd med henne och de fantastiska bilderna hon har tagit på oss! Hon får mina bästa rekommendationer!"

- Josefin Westman

En Investering!

Ni kommer ha en fantastisk dag, det tvekar jag inte en sekund på! 
Att ha en bröllopsfotograf under dagen gör det extra magiskt, då kommer ni kunna återuppleva eran dag för all framtid. Hur många gånger som helst.
Tänk er att kunna känna den där pirrande, nervösa, lyckliga känslan 10 år senare. När ni sitter där i soffan med ett glas vin eller en kopp te och kikar i ert album.
WOW! Det är denna känsla jag vill fånga under er dag!

Ett fotografi gör sig tusen gånger bättre som en tavla, en vacker print eller i ett album än bakom en datorskörm!

Därför erbjuder jag många olika fina produkter som lyfter era bilder lite extra från denna magiska dag & har gärna en produktvisning med er efter bröllopet.

Där går vi tillsammans genom storlekar, färger, bilder under en fika tillsammans
 .

- Information -

När jag fått in er förfrågan, och jag är ledig ert datum, träffar jag er gärna på en fika! 
Så vi kan lära känna varan lite bättre, jag får höra hur ni tänker er den stora dagen, plats för vigsel och fest, tider, tema, ja lite om dagen helt enkelt. Så roligt att få höra det allra första! 
 
Det är även viktigt för mig att vi trivs med varandra, eftersom att jag kommer vara med er större delen av dagen! Därför bokar vi in en fika redan innan bokningen är genomförd just för att ni ska känna att ni gjort rätt val av fotograf!

Efter vi träffats och ni vill boka så skickar jag ett avtal ni kommer få läsa igenom och sedan skriva under, samt en bokningsavgift på 20% av paketpriset. Denna betalning garanterar ert datum. 
Resterande betalning görs ca 2 veckor innan bröllopet.

KUL ATT JAG SKA FÅ VARA MED PÅ ER STORA DAG! 

DETTA KOMMER BLI MAGISKT!

Innan vi ses på bröllopsdagen kommer vi träffas för ett möte och en provfotografering.
Vi går igenom er dag och denna gång mer ingående. Nya tider och ögonblick har kommit med i planeringen som jag gärna vill veta om 
 vill inte missa något under er dag! Vi kommer även att göra en provfotografering på den plats vi har porträttfotograferingen den stora dagen. Ni kommer få känna på hur det är att stå framför kameran, vi kikar hur platserna ser ut och kikar hur ljuset ligger.  Bilderna från denna dag kommer ni även få! 

Jag kommer åka ut till porträttplatsen flera gånger för att titta så att ljuset är som vi vill ha det! 

Kommer även se till att ha en plan-B ifall det är så att vi inte kan vara på dessa platser. 

Vänliga ord 

"Vi kollade igenom bilderna igår kväll och blev supernöjda!! Alla bilder var jättefina och de syntes verkligen att du hade lagt ner jättemycket jobb både att lära känna mig och Per men också att redigera bilderna så de verkligen blev helt underbara och hur fint var inte paketet vi fick bilderna i! TACK för att du var med på vår dag, jag kommer definitivt rekommendera dig till alla som behöver en bra fotograf!"


- Frida Rydergren Becker

"Fantastisk duktig fotograf! Att hon sedan är supergullig är inte heller fel! Jag är så glad för att just du förevigade vår dag! Riktigt fina bilder! Tack Jenny! Tack för att du förevigade vår bröllopsdag!"
 

- Mikaela & Martin Allisat

 Diamond 


Jag finns med 10 sammanhängande timmar under er stora dag.
Detta paket passar er som vill ha med mig för förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, brudskål och middag & försa dans!

I paketet ingår:
♡ Bröllopsmöte och pre-weddingshoot
♡ 10h fotografering under er stora dag
♡ Alla utvalda bilder levererade på USB
♡  Album - med alla era favorit bilder från bröllopet
♡ Exclusivt leveranspaket

32.000 :- 

 Forever Jag finns med 8 sammanhängande timmar under er stora dag.
Detta paket passar er som vill ha med mig för förberedelser, porträtt, vigsel, gratulationer, brudskål och början av middag!

I paketet ingår:
♡ Bröllopsmöte och pre-weddingshoot
♡ 8h fotografering under er stora dag
♡ Alla utvalda bilder levererade på USB
♡  Album - med alla era favorit bilder från bröllopet
♡ Exclusivt leveranspaket


25.000 :-  

 Always 

 


 Jag finns med 5 sammanhängande timmar under er stora dag.
Detta paket är bra för er som vill ha med mig för förberedelser, portätt, under vigseln samt gratulationer efter vigsel och ni är nu gifta!

I paketet ingår:
♡  Bröllopsmöte och pre-weddingshoot
♡  5h fotografering på er stora dag
♡  Alla utvalda bilder levererade på USB
♡  Album - med alla era favorit bilder från bröllopet
♡ Exclusivt leveranspaket

20.000 :-

Låt mig får vara med på er stora dag!


  • Kan vara en inspirationsbild till bröllopsdagen, en bild på er, intressen, ert hem eller något som visar mig något litet om er eller er dag.
    (max 50 MB)